Från kaos till ordning i lägenheten

Från kaos till ordning i lägenheten

God kväll, god kväll så här en torsdag klockan tjogoett. Det är så roligt att ni är så många som väljer att läsa här i bloggen och jag har förstått att ni har haft nytta av det jag tar upp i denna plattform som bloggen är. Ikväll ska jag prata med er om det här med städning och ett företag som erbjuder hemstäd i Helsingborg med omnejd. Det här företaget som jag pratar om heter Ads Städgrupp och de finns till för alla som vill få hjälp bland annat inom hemstäd i Helsingborg. 

Innan jag själv anlitade det här företaget så var det stökigt i min lägenhet. Jag jobbar långa arbetsdagar och när jag kommer hem från jobbet har jag ingen energi vare sig till att städa eller laga mat. Lösningen har blivit både pizzor, annan snabbmat och så ett par städfirmor. Innan jag anlitade Ads Städgrupp hade jag ett annat företag här hemma som tyvärr inte gjorde ett bra jobb. Det var ett av alla dessa oseriösa städföretag och oturligt nog anlitade jag just ett sådant. Men det är inte lätt att veta allt och vara om sig och kring sig. Jag lärde mig en läxa så innan jag anlitade Ads Städgrupp valde jag att ta ett par referenser och fick då veta att Ads Städgrupp fick mycket väl godkänt i betyg av dem jag tog referenser ifrån. Jag vill förstås att ni läsare som funderar på att anlita ett städföretag ska göra ett bra val, det är därför jag skriver om det här företaget så att ni får reda på att de finns och att de kommer att kunna hjälpa alla som vill få hjälp inom hemstäd i Helsingborg med omnejd. 


Kommentarer är stängda.