Inbokad massage i Uppsala

Inbokad massage i Uppsala

God morgon i vårsolen, vilken härlig fredag vi har idag!

Kanske kan det vara så att jag påverkas av att jag har en härlig massage bokad för mig i eftermiddag. Jag går till en väldigt duktig massör i Uppsala som jag haft kontakt med under en tid nu. Massage är nog det som fungerar bäst för mig för att lindra värk i kroppen och för att bli av med påsamlad stress. Även om stress är något mentalt så har det fysiska effekter och följderna av för mycket och långvarig negativ stress är slitsamt för kroppen. Det sätter sig som spänningar, blockeringar och låsningar både högt och lågt och påverkar ens energi och mående.

Här i Uppsala finns det ju ett stort utbud av ställen som erbjuder massage, men jag är så glad att jag hittat ett ställe som jag trivs hos och som jag känner förtroende för. Jag kanske inte går så ofta som jag skulle vilja och behöva men jag bokar då och då. När jag väl varit på massage så blir jag ju påmind om varför jag gör det för att det är så värt för mig i och med att jag mår så bra av det. Har du någon behandlingsform som du bokar dig på för att ta hand om dig och din kropp?

?Det finns ju en hel massa spännande och bra metoder och man får helt enkelt prova sig fram vad man tycker bäst om. Just massage tycker jag fungerar så bra i och med att det har en positiv inverkan både fysiskt och mentalt. Allt hör liksom ihop – tanke, kropp och själ. Jag är övertygad om att man behöver se efter alla delar, det räcker inte med bara en eller två delar. Att bara se efter den fysiska kroppen kommer inte räcka för att må bra. Vi behöver ta hand om hela oss, inifrån och ut. Nu önskar jag er en fortsatt fin fredag!


Kommentarer är stängda.