Mia´s massage och friskvård

Mia´s massage och friskvård

God morgon alla mina fina läsare och välkomna till bloggen. Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag i våras kände mig stressad och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med spänningar, stress och värk i kroppen. Jag är en sådan där person som alltid ställt upp för andra. Jag blev stel och öm i kroppen och stressen jag kände blev allt större. Sedan en tid går jag på massage på ett företag som heter Mia´s massage och friskvård. Ett mycket bra företag för dem som vill ha massage i Vimmerby eller Västervik. Jag är så nöjd med vad denna massage har gjort för mig, så om du också känner att du vill ha en avkopplande stund, då tror jag att denna massage i Vimmerby kan vara någonting för dig också! Mina muskler och leder har verkligen mjukats upp och jag är mer avslappnad nu. Den här bedövande stelheten i kroppen har försvunnit. Jag har fått mycket ny energi och inser också att jag måste vara snällare mot mig själv. Jag har lärt mig att sätta gränser, och jag är inte längre en person som ska fixa och lösa problem åt andra. Jag skulle vilja uppmana er läsare att vara också vara mer snälla mot er själva till exempel genom att unna er en sådan här bra massage i Vimmerby på Mia´s massage och friskvård. Visst kan jag väl fortfarande ställa upp och hjälpa andra människor, men om inte jag mår bra i kropp och själ, hur ska jag då kunna vara till nytta och till glädje för någon annan? Samma förhållande råder väl för er också, och ett bra sätt att må bra kan vara att gå på dessa härliga behandlingar inom massage för oss i Vimmerby och Hultsfred. 


Kommentarer är stängda.