Städservice som passar mig

Städservice som passar mig

Hej alla mina läsare. Det är många runt om Eskilstuna som har frågat mig om jag inte kunde prata lite i bloggen om det här med städservice. Det är ett ämne som jag kommer att ta upp lite om idag. För det är nämligen så här att jag vänder mig till en städfirma och har så gjort i ett par års tid. Det var när tiden inte räckte till som jag tog ett beslut att aldrig mera städa, i alla fall inte så länge som barnen är små. Jag har viktigare saker för mig än att städa, tiden med barnen kommer aldrig igen. Jag vill inte att de ska minnas sin mamma när de flyttat hemifrån som den där mamman som ständigt städade. Kvalitetstid med barnen är för mig viktigare än städning men samtidigt är jag en person som inte tål att se smuts och damm. En städfirma är perfekt för mig och när det kommer till städservice har jag funnit en firma som verkligen ser till mina behov och städar utifrån det. Vad ingår då i deras städservice?

Dammtorkning av alla ytor.Dammsugning och skurning av golv.Rengöring av badrum.All städning sker med miljövänliga rengöringsmedel och rengöringsutrustning.De provar nya rengöringsmedel åt dig om du gillar det. Det är bara att ringa dem och boka en tid, så kommer de och städar direkt! De tvättar alla fönster på insidan och utsidan till en extra kostnad.De kan även utföra flyttstädning om du behöver det.

Det finns nog med andra ord ingenting som det inte går att få hjälp med när det kommer till städning och rengöring och till priser som är låga. Jag spenderar inte så mycket på denna städservice. Det kostar mer att gå ut och äta dagens lunch varje dag, så det här anser jag att jag har råd med. Tack för den här gången!


Kommentarer är stängda.